JAHODOVÁ BUBLANINA

S postupne blížiacim sa Valentínom sme si pre vás pripravili recept na jednoduchú hrnčekovú bublaninu, ktorú zvládne aj začiatočník. Napriek rýchlosti jej prípravy je to tá najlepšia bublanina, akú ste jedli.

POTREBUJEME:

  • 2 vajíčka
  • 2 hrnčeky múky
  • 1 hrnček cukru
  • 20 g vanilkového cukru
  • 1 hrnček mlieka
  • 1/2 hrnčeka oleja
  • 20 g prášku do pečiva
  • jahody

POSTUPUJEME NÁSLEDOVNE:

Do misky si rozbijeme všetky vajíčka. Následne miešame vajíčka s cukrom a vanilkovým cukrom 1 až 2 minúty. Postupne pridáme ostatné suché ingrediencie rovnako ako mlieko a olej. Zmes premiešavame kým nevytvorí ucelené cesto. Nakoniec nakrájame jahody.

Cesto nalejeme do formy a pridáme jahody. Pečieme na 180 °C na 25 minút.

Prajeme dobrú chuť!

Ahoj odberateľ !

Prihlás sa na odber noviniek, aby ti neušiel žiadny náš chutný recept.